Welkom

Welkom op de website van “Roeland Helpt”. Dit is een ZZP-bedrijf waarmee ik mensen met een handicap of bewegingsbeperking wil ondersteunen. Ik ben aangesloten bij “Klachtenportaal Zorg”.

Die ondersteuning lever ik in de vorm van ‘Individuele Begeleiding‘. Dat is een functie die via het PGB van de persoon kan worden betaald als daarvoor een zorgindicatie is afgegeven. Het kan natuurlijk ook rechtstreeks aan mij betaald worden.

Ik kan die ondersteuning ook leveren door advies te geven, op basis van alle kennis & ervaring die ik de afgelopen 40 jaar heb opgedaan. Op de pagina “Wie ben ik?” kun je lezen wat dat zoal betekent. Deze overdracht van kennis & ervaring geef ik in principe gratis. Vraag maar raak.

Tijdens de Coronacrisis ben ik beschikbaar voor inzet in ziekenhuizen, thuiszorg en dergelijke. Ik heb me hiervoor aangemeld bij het Noordwest ziekenhuis en de Corona-19 groep op LinkedIn.

En dan is er nog een 3e activiteit die ik wil vormgeven. En dat is het nader uitzoeken van een ander revalidatie concept. Dat concept heet ABR, Advanced Biomechanical Rehabilitation, en ook daarover lees je elders op deze site meer.